Pages

5 Ocak 2017 Perşembe

Kuzu Karski Tarifi

 resimli Kuzu Karski Tarifi, yemek tarifleri, Kuzu Karski Tarifi, Kuzu Karski Nasıl Yapılır


Kuzu karski, kuzunun böbrek yatağının böbreğe yakın tarafından çıkarılarak hazırlanan bir ızgaradır. Yanında ızgara domates ve yeşil biberle servis edilebilir. resimli Kuzu Karski Tarifi

(4 kişilik) - Kuzu Karski Tarifi
4 kuzu karski dilimi (her biri 200’er gr’lık)
2 kuzu böbreği (temizlenip ortalarından ikiye bölünmüş)
1/4 su bardağı rafine yağ
1 çay kaşığı tuz
1 kahve kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kekik (istenirse)
Kuzu Karski Nasıl Yapılır
Önce ızgaranızı kızdırınız. Kuzukarski dilimlerinin her iki yanlarını 5’er dakika, arasıra bir fırçayla rafine yağdan üstlerine süzerek, ızgara ediniz. Böbrekleri de 4’er dakika aynı biçimde ızgara ettikten sonra, böbrek ve karski dilimlerini ısıtılmış bir servis tabağına alıp, tuz ve biberini serperek servis ediniz. yemek tarifleri

0 yorum:

Yorum Gönder